• HXGL-1
 • HXGL-2
 • HXGL-3

Produktet

 • Thermal deaerator

  Deaerator termik

  Deaeratori termik (deaerator i membranës) është një lloj i ri deaeratori, i cili mund të largojë oksigjenin e tretur dhe gazrat e tjerë në ujin e furnizimit të sistemeve termike dhe të parandalojë korrozionin e pajisjeve termike.Është një pajisje e rëndësishme për të siguruar funksionimin e sigurt të termocentraleve dhe kaldajave industriale..1. Efikasiteti i heqjes së oksigjenit është i lartë dhe shkalla e kualifikuar e përmbajtjes së oksigjenit në ujin e ushqimit është 100%.Përmbajtja e oksigjenit në ujin e ushqyer të deaeratorit atmosferik duhet të jetë më pak se...
 • Condensate recovery machine

  Makinë për rikuperimin e kondensatës

  1. Kursimi i energjisë dhe reduktimi i konsumit, duke ulur kostot e funksionimit 2. Shkallë e lartë automatizimi, e përshtatshme për kushte të ndryshme pune 3. Kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit, përmirësimi i cilësisë së mjedisit 4. Anti-kavitacioni, pajisjet më të gjata dhe jetëgjatësia e tubacionit 5. E gjithë makina është i lehtë për t'u instaluar dhe ka përshtatshmëri të fortë
 • Steam header

  Koka e avullit

  Kapaku i avullit është i pajisur kryesisht me një kazan me avull, i cili përdoret për ngrohjen e pajisjeve të shumta që konsumojnë nxehtësi.Diametrat dhe sasia e hyrjes dhe daljes janë projektuar sipas kërkesave specifike të klientëve.
 • Economizer & Condenser & waste heat boiler

  Ekonomizues dhe kondensator dhe kaldaja e nxehtësisë së mbeturinave

  Ekonomizuesit, kondensatorët dhe kaldaja e nxehtësisë së mbetur përdoren të gjithë për të rikuperuar nxehtësinë e mbetur nga gazrat e gripit për të arritur qëllimin e kursimit të energjisë.Në rikuperimin e gazit të shkarkimit të bojlerit, ekonomizuesi dhe kondensuesi përdoren kryesisht në kaldaja me avull, dhe kaldaja e nxehtësisë së mbetur përdoret kryesisht në kaldaja me vaj të transferimit të nxehtësisë.Midis tyre, kaldaja e nxehtësisë së mbeturinave mund të projektohet si një parangrohës ajri, një kaldajë me ujë të nxehtë për ngrohjen e mbeturinave dhe një kaldajë me avull të nxehtësisë së mbeturinave sipas nevojave të përdoruesit.
 • Boiler coal conveyor & Slag remover

  Transportues i qymyrit për kaldajë dhe heqës skorje

  Ekzistojnë dy lloje të ngarkuesit të qymyrit: lloji i rripit dhe lloji i kovës Ekzistojnë dy lloje të heqësit të skorjeve: lloji i kruese dhe lloji i vidhos.
 • Boiler Valve

  Valvula e bojlerit

  Valvulat janë pajisje shtesë të tubacionit që përdoren për të hapur dhe mbyllur tubacionet, për të kontrolluar drejtimin e rrjedhës dhe për të rregulluar dhe kontrolluar parametrat (temperatura, presioni dhe rrjedha) e mjetit përcjellës.Sipas funksionit të tij mund të ndahet në valvul mbyllëse, valvul kontrolluese, valvul rregulluese etj. Valvula është një komponent kontrolli në sistemin e përcjelljes së lëngjeve, me funksione të tilla si ndërprerja, rregullimi, devijimi, parandalimi i kthimit. , stabilizimi i tensionit, devijimi ose tejmbushja dhe mbështetja e presionit...
 • Boiler Chain Grate

  Grila e zinxhirit të bojlerit

  Funksioni i futjes së grilës së zinxhirit Grila e zinxhirit është një lloj pajisje me djegie të mekanizuar, e cila përdoret gjerësisht.Funksioni i grilës së zinxhirit është të lejojë karburantin e ngurtë të digjet në mënyrë të barabartë.Metoda e djegies së grilës së zinxhirit është një djegie lëvizëse e shtratit të zjarrit, dhe gjendja e ndezjes së karburantit është "ndezje e kufizuar".Karburanti hyn në grilën e zinxhirit përmes pleshtit të qymyrit dhe futet në furrë me lëvizjen e grilës së zinxhirit për të filluar procesin e djegies së tij.Prandaj, kom...
 • coal & biomass fired hot water boiler

  Kaldaja me ujë të nxehtë me qymyr dhe biomasë

  Veçoritë 1. Tamburi përbëhet nga fletë tubi me hark dhe tub tymi me filetim.Lëvozhga e tenxhere është ndryshuar nga pothuajse ngurtësi në pothuajse elasticitet për të parandaluar çarjet në fletën e tubit.Krahasuar me fletën e tubit të sheshtë, fleta e tubit me hark ka deformueshmëri më të mirë, gjë që redukton dëmtimin e fletës së tubit të shkaktuar nga zgjerimi termik dhe tkurrja e tubacionit.2. Në kokën e bojlerit ka një pllakë pengese, e cila rrit kohën e shkëmbimit të nxehtësisë së ujit të nxehtë në konvekcionin tu...
 • Automatic coal & biomass thermal oil boiler

  Kaldajë automatike me vaj termik me qymyr dhe biomasë

  Detajet e produktit Kapaciteti 700 – 14000 KW Presioni i punës: 0,8 – 1,0 Mpa Temperatura maksimale e furnizimit 320℃ Karburanti i bojlerit: Qymyri, Peletat e biomasës, Lëvozhga e orizit, Lëvozhga e kokosit, Bagas, lëvore ulliri, etj. Industria e aplikimit: Prodhimi i letrës, P. , Ngrohja me asfalt dhe industri të tjera Parametri Teknik 1. Kaldaja me ngrohje organike YLW janë kaldaja me qarkullim të detyruar me përbërje të lëngshme të tipit horizontal.Sipërfaqja e ngrohjes rrezatuese e furrës ndodhet në pjesën e përparme...
123Tjetra >>> Faqe 1/3