• HXGL-1
  • HXGL-2
  • HXGL-3

kaldaja me avull për ngrohje elektrike

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Veçoritë

Siguria
1.Mbrojtja nga rrjedhjet: Kur bojleri rrjedh, furnizimi me energji elektrike do të ndërpritet në kohë përmes ndërprerësit të rrjedhjes për të garantuar sigurinë personale.2. Mbrojtja nga mungesa e ujit: Kur kaldaja ka mungesë uji, ndërpritni qarkun e kontrollit të tubit të ngrohjes në kohë për të parandaluar dëmtimin e tubit të ngrohjes nga djegia e thatë.Në të njëjtën kohë, kontrolluesi dërgon një alarm për mungesë uji.3. Mbrojtja nga presioni i tepërt i avullit: Kur presioni i avullit të bojlerit tejkalon presionin e kufirit të sipërm të vendosur, valvula e sigurisë aktivizohet për të lëshuar avullin për të ulur presionin.4. Mbrojtja nga mbirryma: Kur kaldaja është e mbingarkuar (tensioni është shumë i lartë), ndërprerësi i rrjedhjes do të hapet automatikisht.5. Mbrojtja e energjisë: Mbrojtja e besueshme nga fikja kryhet pas zbulimit të kushteve të defektit të mbitensionit, nëntensionit dhe ndërprerjes me ndihmën e qarqeve elektronike të avancuara.

Komoditet
Kontrolli i programueshëm i mikrokompjuterit dhe ekrani i ekranit PLC, përmes ndërfaqes njeri-makinë për të realizuar përcaktimin e temperaturës dhe kontrollin automatik të temperaturës së ujit në dalje, ekrani i ekranit mund të shfaqë gjendjen e funksionimit të pajisjes dhe alarmin e dështimit të makinës
Teknologji kontrolli inteligjente plotësisht automatike, nuk ka nevojë të jeni në detyrë, modaliteti fleksibël i punës, mund të vendoset në modalitetin manual ose automatik
Ka një grup të plotë funksionesh të shumta mbrojtëse, duke përfshirë mbrojtjen nga rrjedhjet, mbrojtjen nga mungesa e ujit, mbrojtjen e tokëzimit, mbrojtjen nga presioni i tepërt i avullit, mbrojtjen e energjisë dhe sisteme të tjera të mbrojtjes automatike të bojlerit.

Racionaliteti
Për të përdorur energjinë elektrike në mënyrë të arsyeshme dhe efektive, fuqia e ngrohjes ndahet në disa seksione dhe kontrollori automatikisht ndez (ndërpret) energjinë e ngrohjes sipas nevojave aktuale.Pasi përdoruesi të përcaktojë fuqinë e ngrohjes sipas nevojave aktuale, atij i duhet vetëm të mbyllë ndërprerësin përkatës të rrjedhjes (ose të shtypë çelësin përkatës).Ndërprerës).Tubi i ngrohjes ndizet dhe fiket në faza, gjë që redukton ndikimin e bojlerit në rrjetin elektrik gjatë funksionimit.Kabineti i kontrollit elektrik të trupit të furrës është diskret, i cili shmang jetëgjatësinë e komponentëve elektrikë për shkak të plakjes termike, pa zhurmë, pa ndotje dhe efikasitet të lartë termik.Trupi i bojlerit adopton materiale izoluese me cilësi të lartë dhe efikase dhe humbja e nxehtësisë është e vogël.

Besueshmëria

① Trupi i bojlerit mbështetet nga saldimi me hark me argon, dhe mbulesa është ngjitur me dorë dhe është inspektuar rreptësisht nga zbulimi i defekteve me rreze X.
② Kaldaja përdor materiale çeliku, të cilat zgjidhen në përputhje të rreptë me standardet e prodhimit.
③ Aksesorët e bojlerit zgjidhen nga produkte vendase dhe të huaja me cilësi të lartë dhe janë testuar nga kaldaja për të siguruar funksionimin normal afatgjatë të bojlerit.

kekaox

Avantazhet & Disavantazhet

Avantazhet dhe disavantazhet e bojlerit të ngrohjes elektrike me avull

1. Kaldaja miraton tubin elektrik të ngrohjes për të ngrohur drejtpërdrejt për të prodhuar avull, dhe pajisja është e lehtë për t'u përdorur.
2. Kaldaja elektrike e ngrohjes konsumon shumë energji (një ton autostradë me avull konsumon më shumë se 700 kw në orë), kështu që kostoja e funksionimit është relativisht e lartë dhe kërkesat për pajisjet mbështetëse të energjisë janë relativisht të larta, kështu që avullimi i kaldajave të ngrohjes elektrike është relativisht i vogël.

1614753271(1)
1614753271

Parametri teknik

Model

WDR0.3

WDR0.5

WDR1

WDR1.5

WDR2

WDR3

WDR4

Kapaciteti (t/h)

0.3

0.5

1

1.5

2

3

4

Presioni i avullit (Mpa)

0.7/1.0/1.25

Temperatura e avullit (℃)

174/183/194

Efikasiteti

98%

Burimi i energjisë

380V/50Hz 440V/60Hz

Pesha (kg)

850

1200

1500

1600

2100

2500

3100

Dimensioni (m)

1.7*1.4*1.6

2.0*1.5*1.7

2.3*1.5*1.7

2.8*1.5*1.7

2.8*1.6*1.9

2.8*1.7*2.0

2.8*2.0*2.2


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Produkte të ngjashme