• HXGL-1
  • HXGL-2
  • HXGL-3

Kaldaja me avull me qymyr dhe biomasë

Përshkrim i shkurtër:


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Veçoritë

1. Tamburi përbëhet nga fletë tubi me hark dhe tub i valëzuar spirale, i cili bën që guaska të ndryshojë nga pothuajse e ngurtë në thuajse elastike, në mënyrë që të parandalojë plasaritjen e fletës së tubit.
2. Kalandritë ngjitëse janë të rregulluara nën daulle.Me këtë rregullim, zona e ujit të vdekur në fund të kazanit eliminohet dhe llumi është i vështirë të ulet mbi të.Si rezultat, zona me temperaturë të lartë të kazanit merr ftohje më të mirë dhe fenomeni i fryrjes në fund të bojlerit eliminohet në mënyrë efektive.
3. Rrit besueshmërinë e qarkullimit të ujit dhe parandalon shfaqjen e ndezësit të fishekëve duke adoptuar injeksionin e ujit të pasme në vend të tubave përpara poshtë.
Dizajni optimal i tubit të valëzuar në mënyrë spirale forcon transferimin e nxehtësisë, përshpejton me shpejtësi temperaturën dhe rrit shkallën e avullit të bojlerit.
4. Është dizajni racional i harkut brenda furrës që përmirëson gjendjen e djegies, rrit funksionin e rënies së pluhurit në të dhe redukton emetimin e ndotësve të bojlerit.
5. Me vulosje të mirë, kutia e erës është e lehtë për t'u përdorur dhe mund të sigurojë erë racionale.Rrjedhimisht, zvogëlon koeficientin e tepërt të ajrit dhe rrit efikasitetin termik të bojlerit.
6. Me strukturë kompakte, dimension më të vogël kufitar se kaldajat e tjerë me të njëjtin vëllim, mund të kursejë investimin e ndërtimit kapital për dhomën e bojlerit.

Kontrolli i cilësisë së bojlerit

1. Çdo grup i lëndëve të para duhet të sigurojë një certifikatë cilësie dhe të kalojë inspektime të rastësishme.
2. Saldimet inspektohen dhe kualifikohen 100% me rreze X nga qeveria përpara se të hyjnë në procesin e ardhshëm.
3. Kaldaja e montuar duhet të testohet me presion uji.
4. Çdo bojler i kompletuar do të ketë një certifikatë unike të cilësisë të lëshuar nga departamenti i qeverisë.

Full-life-After-sale-Service

Shërbimi pas shitjes

1. Shërbimi pas shitjes me jetë të plotë

2. Shërbimi i Trajnimit Operacional në Vend

3. Sistemi i Monitorimit Online

4. Shërbimi i Instalimit dhe Komisionimit Inxhinier Jashtë vendit

5. Shërbimi i Trajnimit.

Parametri teknik

Tabela e parametrave teknikë të kaldajave me avull të serisë Single drum (tube uji dhe zjarri).

Modeli i bojlerit

DZL1-0,7-AII

DZL2-1.0-AII

DZL4-1,25

-AII

DZL6-1,25-AII

DZL10-1,25

-AII

Avullimi i vlerësuar (t / orë)

1

2

4

6

10

Presioni nominal i avullit (MPa)

0.7

1.0

1.25

1.25

1.25

Temperatura e vlerësuar e avullit ()

171

184

194

194

194

Temperatura e vlerësuar e ujit të ushqimit ()

20

20

20

20

20

Zona e ngrohjes ()

30.5

64.2

128

190.4

364.6

Qymyri i aplikueshëm

Qymyri bituminoz i klasit II

Zona aktive e grilës ()

2

3.6

5.29

7.37

12.67

Konsumi i qymyrit (kg/h)

220.8

440.2

892.5

1315.8

2135.9

Temperatura e gazit të shkarkimit ()

145

138

137

135

132

Efikasiteti i projektimit (%)

82.5

82.5

82.3

82.6

85

Pesha maksimale e transportit (t)

15

19.5

30.5

30 (TOP)

7.5 (POSHT)

40 (TOP)

32 (POSHT)

Dimensionet maksimale të transportit
L × W × H (m)

4.6×2.2×2.9

5.3×2.6×3.1

6.4×2.94×3.43

6.3×3.0×3.55

6.6×2.5×1.7

6.5×3.67×3.54

8.2×3.25×2.15

Dimensionet e përgjithshme të instalimit
L × W × H (m)

4.7×3.3×3.4

5.3×4.0×4.2

6.4×4.5×4.5

7.2×6.6×5.03

9.4×5.8×6.1

Tabela e parametrave teknikë të kaldajave me avull të serisë së dyfishtë kazan (tub uji).

Model

SZL4-1,25

SZL6-1,25

SZL10-1,25

SZL15-1,25

Kapaciteti (t/h)

4

6

10

15

Presioni i vlerësuar(Mpa

1,0 1,25 1,6

Temperatura e avullit(℃)

174 184 194

Sipërfaqja e ngrohjes (㎡)

175.4

258.2

410

478.5

Konsumi i qymyrit (kg/h)

888

1330

2112

3050

Efikasiteti

82%

82%

84.5%

88%

Pesha (t)

28.5

26 (lart) 28 (poshtë)

41 (lart) 40 (poshtë)

48 lart) 45 (më poshtë)

Madhësia (m)

8.2*3.5*3.58

6,7*2,7*3,56 (lart)

7.5*2.7*1.9 (më poshtë)

8.2*3.2*3.5 (lart)

8.8*3.0*2.6 (më poshtë)

9,9*3,4*3,6 (lart)

10*3.3*2.6 (më poshtë)


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Produkte të ngjashme