Ne ofrojmë pajisje me cilësi të lartë

Pajisje Gencor

 • Automatic coal & biomass thermal oil boiler

  Kaldajë automatike me vaj termik me qymyr dhe biomasë

  Detajet e produktit Kapaciteti 700 – 14000 KW Presioni i punës: 0,8 – 1,0 Mpa Temperatura maksimale e furnizimit 320℃ Karburanti i bojlerit: Qymyri, Peletat e biomasës, Lëvozhga e orizit, Lëvozhga e kokosit, Bagas, lëvore ulliri, etj. Industria e aplikimit: Prodhimi i letrës, P. , Ngrohja me asfalt dhe industri të tjera Parametri Teknik 1. Kaldaja me ngrohje organike YLW janë kaldaja me qarkullim të detyruar me përbërje të lëngshme të tipit horizontal.Sipërfaqja e ngrohjes rrezatuese e furrës ndodhet në pjesën e përparme...

 • Manual coal & biomass thermal oil boiler

  Kaldaja manuale e vajit termik me qymyr dhe biomasë

  Detajet e produktit Kapaciteti 120 – 1400 KW Presioni i punës: 0,8 – 1,0 Mpa Furnizimi Temperatura maksimale 280℃ Karburanti i bojlerit: Qymyri, Peletat e biomasës, Lëvorja e orizit, Lëvozhga e kokosit, Bagas, lëvozhga e ullirit, etj. Përpunimi dhe industritë e tjera Karakteristikat 1. E disponueshme për funksionim në temperaturë të lartë në presion të ulët 2. Mund të jetë në ngrohje të qëndrueshme dhe kontroll të saktë të temperaturës 3. Sipërfaqja e ngrohjes miraton mbështjelljet e rregulluara ngushtë ...

 • Natural gas & oil thermal oil boiler

  Kaldaja me vaj termik me gaz natyror dhe vaj

  Veçoritë 1. Sipërfaqja ngrohëse përbëhet nga një mbështjellje rrethore, e brendshme, e mesme dhe e jashtme (ose e brendshme dhe e jashtme) e mbushur ngushtë (spiralja e brendshme e spirales me shumë shtresa është një rresht i hollë), me një strukturë kompakte.Ana e brendshme e spirales së brendshme (spiralja e brendshme e spirales me shumë shtresa dhe ana e brendshme e spirales së mesme) është sipërfaqja ngrohëse e rrezatimit, dhe sipërfaqja e jashtme e spirales së brendshme (ana e jashtme e spirales së mesme në spiralja me shumë shtresa) dhe spiralja përbëjnë sipërfaqen ngrohëse konvektive...

 • SKID mounted thermal oil boiler

  Kaldaja me vaj termik me montim SKID

  Prezantimi i produktit Kaldaja e paketuar (ose kaldaja e montuar në rrëshqitje), të njohur gjithashtu si kaldaja me instalim të shpejtë, janë një shërbim me vlerë të shtuar të ofruar nga kompania jonë që është i përshtatshëm për përdoruesit për ta instaluar në vend.Kaldaja e integruar është në krahasim me bojlerin tradicional me shumicë.Pasi të përfundojë prodhimi i kaldajave tradicionale me shumicë në fabrikë, trupi i bojlerit dhe komponentët e ndryshëm transportohen në vend dhe më pas montohen;ndërsa kaldaja e plotë, përveç komponentëve bazë, ...

 • electrical heating steam boiler

  kaldaja me avull për ngrohje elektrike

  Veçoritë Siguria 1. Mbrojtja nga rrjedhjet: Kur bojleri rrjedh, furnizimi me energji do të ndërpritet në kohë përmes ndërprerësit të rrjedhjes për të garantuar sigurinë personale.2. Mbrojtja nga mungesa e ujit: Kur kaldaja ka mungesë uji, ndërpritni qarkun e kontrollit të tubit të ngrohjes në kohë për të parandaluar dëmtimin e tubit të ngrohjes nga djegia e thatë.Në të njëjtën kohë, kontrolluesi dërgon një alarm për mungesë uji.3. Mbrojtja nga presioni i tepërt i avullit: Kur presioni i avullit të bojlerit tejkalon kufirin e sipërm të vendosur...

 • natural gas & oil fired steam boiler

  Kaldaja me avull me gaz natyror dhe naftë

  Veçoritë 1. Me dizajnin e strukturës së tipit horizontal, të lagur dhe me tre të pasme, bojleri ka një strukturë kompakte, plan urbanistik të arsyeshëm dhe pamje të bukur.2. Me rregullimin e ekonomizuesit të tubit me dhëmbëza në bisht, kaldaja ka një formë kompakte për dhomën më të vogël të bojlerit.3. Kaldaja është projektuar me strukturë të arsyeshme të sipërfaqes ngrohëse në mënyrë që të kontrollojë në mënyrë efektive rezistencën e tymit.4. Kutia e tymit miraton sistemin unik të hapjes në mënyrë që të lehtësojë mirëmbajtjen.5. Kaldaja është e barabartë...

 • manual coal & biomass fired steam boiler

  bojler manual me avull me qymyr dhe biomasë

  Përshkrimi i produktit Krahasimi i bojlerit me avull me djegie me dorë dhe kaldajave automatike me zinxhir Para së gjithash, për sa i përket kontrollit të cilësisë, të dy kaldajat janë saktësisht të njëjtë.Së dyti, struktura e dy baterive të bojlerit është e njëjtë, por struktura e furrës është paksa e ndryshme.Krahasuar me grilën automatike të zinxhirit, kaldaja me avull me djegie me dorë kursen investimin fillestar dhe kostot e mëvonshme të funksionimit (kaldaja me djegie me dorë nuk ka reduktues të grilave, makinë qymyrguri, heqës skorje dhe pajisje të tjera ndihmëse...

 • Coal & biomass fired steam boiler

  Kaldaja me avull me qymyr dhe biomasë

  Veçoritë 1. Tamburi përbëhet nga fletë tubi me hark dhe tub i valëzuar spirale, i cili bën që guaska të ndryshojë nga pothuajse e ngurtë në pothuajse elastike, në mënyrë që të parandalojë plasaritjen e fletës së tubit.2. Kalandritë ngjitëse janë të rregulluara nën daulle.Me këtë rregullim, zona e ujit të vdekur në fund të kazanit eliminohet dhe llumi është i vështirë të ulet mbi të.Si rezultat, zona me temperaturë të lartë të kazanit merr ftohje më të mirë dhe fenomeni i fryrjes në fund të boi ...

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

 • aboutimg2
 • aboutimg

Përshkrim i shkurtër:

Shi Hongxing Co, Ltd.themeluar në vitin 1990, ndodhet në Shijiazhuang, Hebei.Vetëm 200 kilometra larg Pekinit.Ajo ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe certifikimin e mbrojtjes së mjedisit në Hebei.Në fazën e hershme, prodhimi dhe funksionimi kryesor "Shi Hongxing" Kompjuteri i kontrollit numerik atmosferik, horizontal dhe vertikal, kaldaja me ujë të nxehtë me naftë me gaz.Pas vitesh funksionimi të ndershëm, kërkesa e tregut po rritet dhe faqja e kompanisë, impianti, procesi, teknologjia, menaxhimi, forca ekonomike, etj. vazhdojnë të zhvillohen.

Merrni pjesë në aktivitetet e ekspozitës

Ngjarje & Shfaqje Tregtare

 • certificate (1)
 • certificate (2)
 • certificate (3)
 • certificate (10)
 • certificate (6)
 • certificate (9)
 • certificate (7)
 • certificate (8)
 • certificate (4)
 • certificate (5)