Обезбедуваме висококвалитетна опрема

Опрема Gencor

 • Automatic coal & biomass thermal oil boiler

  Автоматски котел за термално масло за јаглен и биомаса

  Детали за производот Капацитет 700 – 14000 KW Работен притисок: 0,8 – 1,0 Mpa Максимална температура за напојување 320℃ Гориво за бојлерот: јаглен, пелети од биомаса, лушпа од ориз, лушпа од кокос, багас, лушпа од маслинки, итн. , Греење со асфалт и други индустрии Технички параметар 1. Котлите со органска топлина YLW се котли со течна присилна циркулација од хоризонтален тип.Површината за загревање со зрачење на печката се наоѓа во второто...

 • Manual coal & biomass thermal oil boiler

  Рачен котел за термално масло за јаглен и биомаса

  Детали за производот Капацитет 120 – 1400 KW Работен притисок: 0,8 – 1,0 Mpa Максимална температура за напојување 280℃ Гориво за котелот: јаглен, пелети од биомаса, лушпа од ориз, лушпа од кокос, багас, лушпа од маслинки итн. Индустријата за примена: сушење гума, растително масло, храна преработувачка и други индустрии Карактеристики 1. Достапно за работа со висока температура при низок притисок 2. Може да биде во стабилно загревање и прецизна контрола на температурата 3. Грејната површина ги прифаќа тесно наредените намотки с...

 • Natural gas & oil thermal oil boiler

  Котел за термално масло за природен гас и масло

  Карактеристики 1. Грејната површина е составена од внатрешна, средна и надворешна (или внатрешна и надворешна) блиску спакувана (внатрешната намотка на повеќеслојната намотка е тенок ред) кружна намотка, со компактна структура.Внатрешната страна на внатрешниот серпентина (внатрешната намотка на повеќеслојната намотка и внатрешната страна на средната серпентина) е површината за загревање на зрачење, а надворешната површина на внатрешниот калем (надворешната страна на средната намотка во повеќеслојна намотка) и серпентина ја сочинуваат конвективната грејна површина...

 • SKID mounted thermal oil boiler

  Котел за термо масло монтиран SKID

  Вовед во производ Пакуваниот котел (или котли на лизгање), исто така познати како брзо-монтирани котли, се услуга со додадена вредност што ја обезбедува нашата компанија која е погодна за корисниците да ја инсталираат на лице место.Интегрираниот котел е во однос на традиционалниот котел на големо.По завршувањето на производството на традиционалните котли на рефус во фабриката, телото на котелот и различните компоненти се транспортираат до локацијата и потоа се составуваат;додека комплетниот котел, покрај основните компоненти, ...

 • electrical heating steam boiler

  парен котел за електрично греење

  Карактеристики Безбедност 1. Заштита од истекување: Кога котелот протекува, напојувањето ќе се прекине навреме преку прекинувачот за истекување за да се обезбеди лична безбедност.2.Заштита од недостиг на вода: Кога на котелот му недостасува вода, навреме отсечете го контролното коло на грејната цевка за да спречите оштетување на грејната цевка со суво горење.Во исто време, контролорот испраќа аларм за недостиг на вода.3.Заштита од прекумерен притисок од пареа: Кога притисокот на пареата на котелот ја надминува поставената горна граница...

 • natural gas & oil fired steam boiler

  Парен котел на природен гас и нафта

  Карактеристики 1.Со хоризонталниот тип, дизајнот на структурата за влечење со мокрење и три назад, котелот има компактна структура, разумен распоред и убав изглед.2. Со распоредот на економајзер со ребрести цевки на опашката, бојлерот има компактна форма за помалата котлара.3. Котелот е дизајн со разумна грејна површинска структура за ефикасно да се контролира отпорноста на чад.4. Кутијата за чад го прифаќа единствениот систем за чекор-во за да го олесни одржувањето.5. Котелот е еднакво...

 • manual coal & biomass fired steam boiler

  рачен парен котел на јаглен и биомаса

  Опис на производот Споредба на парен котел на рачно палење и бојлер со автоматски синџир Најпрво, во однос на контролата на квалитетот, двата котла се сосема исти.Второ, структурата на двата тапани на котелот е иста, но структурата на печката е малку поинаква.Во споредба со автоматската решетка со синџир, парниот котел со рачно палење ги заштедува почетната инвестиција и подоцнежните оперативни трошоци (котелот на рачно палење нема редуктор на решетки, машина за јаглен, отстранувач на згура и други помошни ...

 • Coal & biomass fired steam boiler

  Парен котел на јаглен и биомаса

  Карактеристики 1. Тапанот се состои од заоблена цевка и спирално брановидна цевка, што ја прави обвивката да се менува од квази-цврста во квази-еластична, за да се спречи пукање на листот од цевката.2. Нагорните каландрии се наредени под барабанот.Со овој распоред, зоната на мртва вода на дното на барабанот се елиминира, а тињата тешко се спушта на неа.Како резултат на тоа, високотемпературниот регион на барабанот добива подобро ладење, а феноменот на испакнатост на дното на ...

Верувајте ни, одберете не

За нас

 • aboutimg2
 • aboutimg

Краток опис:

Shi Hongxing Co., Ltd.основана во 1990 година, лоцирана во Шиџиажуанг, Хебеј.Само 200 километри од Пекинг.Тој го положи сертификатот за системот за управување со квалитет ISO9001 и сертификацијата за заштита на животната средина во Хебеј.Во раната фаза, главното производство и работа „Shi Hongxing“ Компјутерска нумеричка контрола атмосферски хоризонтален и вертикален котел за топла вода на нафта на гас.По долгогодишно чесно работење, побарувачката на пазарот се зголемува, а локацијата на компанијата, фабриката, процесот, технологијата, менаџментот, економската сила итн. продолжуваат да се развиваат.

Учествувајте во изложбените активности

Настани и трговски саеми

 • certificate (1)
 • certificate (2)
 • certificate (3)
 • certificate (10)
 • certificate (6)
 • certificate (9)
 • certificate (7)
 • certificate (8)
 • certificate (4)
 • certificate (5)