• HXGL-1
  • HXGL-2
  • HXGL-3

Produk

  • Thermal deaerator

    Deaerator termal

    Deaerator termal (deaerator membran) minangka jinis deaerator anyar, sing bisa mbusak oksigen terlarut lan gas liyane ing banyu feed sistem termal lan nyegah karat peralatan termal.Iki minangka peralatan penting kanggo njamin operasi sing aman saka pembangkit listrik lan boiler industri..1. Ing efficiency aman oksigen dhuwur, lan tingkat qualified saka isi oksigen ing feed banyu punika 100%.Isi oksigen saka banyu feed saka deaerator atmosfer kudu kurang saka ...
  • Condensate recovery machine

    Mesin pemulihan kondensat

    1. Ngirit energi lan ngurangi konsumsi, ngurangi biaya operasi 2. Otomatisasi tingkat dhuwur, cocok kanggo kondisi kerja sing beda-beda 3. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan, ningkatake kualitas lingkungan 4. Anti-cavitation, peralatan sing luwih dawa lan urip pipa 5. Mesin kabeh gampang dipasang lan nduweni daya adaptasi sing kuat
  • Steam header

    Header uap

    Header uap utamane dilengkapi karo ketel uap, sing digunakake nalika dadi panas sawetara peralatan sing nggunakake panas.Dhiameter lan jumlah inlet lan outlet dirancang miturut syarat khusus pelanggan.
  • Economizer & Condenser & waste heat boiler

    Economizer & Condenser & boiler panas sampah

    Economizers, condensers lan boiler panas sampah kabeh digunakake kanggo mbalekake panas sampah saka gas flue kanggo entuk tujuan hemat energi.Ing boiler boiler gas Recovery, economizer lan condenser utamané dipigunakaké ing ketel uap, lan boiler panas sampah digunakake ing boiler lenga transfer panas.Antarane wong-wong mau, boiler panas sampah bisa dirancang minangka preheater online, boiler banyu panas sampah, lan ketel uap panas sampah miturut kabutuhan pangguna.
  • Boiler coal conveyor & Slag remover

    Boiler coal conveyor & Slag remover

    Ana rong jinis loader batubara: jinis sabuk lan jinis ember Ana rong jinis penghapus slag: jinis scraper lan jinis sekrup
  • Boiler Valve

    Katup Boiler

    Katup minangka aksesoris pipa sing digunakake kanggo mbukak lan nutup pipa, ngontrol arah aliran, lan nyetel lan ngontrol paramèter (suhu, tekanan lan aliran) saka medium conveying.Miturut fungsi, bisa dipérang dadi tutup tutup, katup mriksa, katup ngatur, lan liya-liyane. Katup minangka komponen kontrol ing sistem transmisi cairan, kanthi fungsi kayata cut-off, regulasi, pangalihan, nyegah backflow. , stabilisasi voltase, pangalihan utawa overflow lan reli tekanan...
  • Boiler Chain Grate

    Boiler Chain Grate

    Fungsi introduksi chain grate Chain grate minangka jinis peralatan pembakaran mekanis, sing akeh digunakake.Fungsi chain grate yaiku kanggo ngidini bahan bakar padat bisa diobong kanthi rata.Cara pembakaran saka grate chain yaiku pembakaran amben geni sing obah, lan kondisi kontak bahan bakar yaiku "ignition winates".Bahan bakar kasebut mlebu ing grate chain liwat hopper batubara, lan mlebu ing tungku kanthi gerakan grate rantai kanggo miwiti proses pembakaran.Mulane, com ...
  • coal & biomass fired hot water boiler

    batu bara & biomass murub boiler banyu panas

    Fitur 1. Drum kasusun saka lembaran tabung arched lan tabung kumelun Utas.Cangkang pot diganti saka quasi-rigidity kanggo quasi-elastisitas kanggo nyegah retak ing sheet tube.Dibandhingake karo sheet tabung warata, sheet tabung arched wis deformability luwih, kang nyuda karusakan saka sheet tabung disebabake expansion termal lan kontraksi pipo.2. Ana piring baffle ing header ketel, kang nambah wektu exchange panas banyu panas ing konveksi tu ...
  • Automatic coal & biomass thermal oil boiler

    Boiler minyak termal batu bara & biomassa otomatis

    Rincian Produk Kapasitas 700 – 14000 KW Tekanan kerja: 0,8 – 1,0 Mpa Pasokan Suhu maksimal 320 ℃ Bahan bakar ketel: Batubara, Pelet biomassa, Sekam padi, Sabut kelapa, Ampas, kulit zaitun, lsp. Industri aplikasi: Pembuatan kertas, Pengeringan pulp, Serat sintetis , Pemanasan aspal lan industri liyane Parameter Teknis 1. Boiler medium panas organik YLW yaiku boiler sirkulasi paksa cair komposisi horisontal.Permukaan pemanasan sing sumringah tungku dumunung ing fro ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3