• HXGL-1
  • HXGL-2
  • HXGL-3

ketel uap pemanas listrik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Safety
1. pangayoman bocor: Nalika ketel bocor, sumber daya bakal Cut mati ing wektu liwat mbobol sirkuit bocor kanggo mesthekake safety pribadi.2. Proteksi kekurangan banyu: Nalika ketel kurang banyu, potong sirkuit kontrol tabung pemanasan ing wektu kanggo nyegah tabung pemanasan ora rusak amarga kobong garing.Ing wektu sing padha, controller ngirim weker kekurangan banyu.3. Proteksi overpressure uap: Nalika tekanan uap ketel ngluwihi tekanan watesan ndhuwur sing disetel, tutup safety diaktifake kanggo ngeculake uap kanggo nyuda tekanan.4.Over-saiki pangayoman: Nalika ketel wis overloaded (voltase dhuwur banget), ing bocor sirkuit mbobol bakal kanthi otomatis mbukak.5.Perlindhungan daya: Perlindhungan daya-mati sing dipercaya ditindakake sawise ndeteksi kondisi fault over-voltage, undervoltage, lan gangguan kanthi bantuan sirkuit elektronik canggih.

Tentrem
PLC microcomputer kontrol programmable lan layar tampilan, liwat antarmuka wong-mesin kanggo éling setelan suhu lan kontrol otomatis saka suhu banyu stopkontak, layar tampilan bisa nampilake peralatan mlaku negara lan weker Gagal mesin.
Teknologi kontrol cerdas kanthi otomatis, ora perlu tugas, mode kerja fleksibel, bisa disetel menyang mode manual utawa otomatis
Nduwe sawetara fungsi perlindungan lengkap, kalebu proteksi bocor, proteksi kekurangan banyu, proteksi grounding, proteksi overpressure uap, proteksi daya lan sistem proteksi otomatis boiler liyane

Rasionalitas
Kanggo nggunakake energi listrik kanthi wajar lan efektif, daya pemanasan dipérang dadi sawetara bagean, lan pengontrol kanthi otomatis nguripake (mateni) daya pemanasan miturut kabutuhan nyata.Sawise pangguna nemtokake daya pemanasan miturut kabutuhan nyata, dheweke mung kudu nutup pemutus sirkuit bocor sing cocog (utawa pencet saklar sing cocog).Ngalih).Tabung pemanas diuripake lan dipateni kanthi bertahap, sing nyuda pengaruh boiler ing jaringan listrik sajrone operasi.Kabinet kontrol listrik awak tungku diskrit, sing ngindhari umur layanan komponen listrik amarga penuaan termal, ora ana swara, ora ana polusi, lan efisiensi termal sing dhuwur.Awak ketel nganggo bahan insulasi sing bermutu lan efisien, lan mundhut panas cilik.

linuwih

①Boiler boiler didhukung dening welding argon arc, lan tutup dilas kanthi manual, lan wis dititi priksa kanthi deteksi cacat sinar-X.
②Boiler nggunakake bahan baja, sing dipilih kanthi ketat miturut standar manufaktur.
③Aksesoris boiler dipilih saka produk domestik lan manca sing berkualitas tinggi, lan wis diuji dening ketel kanggo mesthekake operasi normal boiler ing jangka panjang.

kekaox

Kaluwihan & Kekurangan

Kaluwihan lan cacat ketel uap pemanas listrik

1. Boiler nganggo tabung pemanas listrik kanggo langsung panas kanggo ngasilake uap, lan peralatan kasebut gampang dioperasi.
2. Boiler pemanas listrik nganggo akeh daya (ton saka uap dalan gedhe nganggo luwih saka 700kw saben jam), supaya biaya operasi relatif dhuwur lan syarat kanggo ndhukung peralatan daya relatif dhuwur, supaya penguapan saka boiler pemanas listrik punika. relatif cilik.

1614753271(1)
1614753271

Parameter teknis

Model

WDR0.3

WDR0.5

WDR1

WDR1.5

WDR2

WDR3

WDR4

Kapasitas (t/h)

0.3

0.5

1

1.5

2

3

4

Tekanan uap (Mpa)

0,7 / 1,0 / 1,25

Suhu uap (℃)

174/183/194

Efisiensi

98%

Sumber daya

380V / 50Hz 440V / 60Hz

Bobot (kg)

850

1200

1500

1600

2100

2500

3100

Ukuran (m)

1.7*1.4*1.6

2.0*1.5*1.7

2.3*1.5*1.7

2.8*1.5*1.7

2.8*1.6*1.9

2.8*1.7*2.0

2.8*2.0*2.2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan