• HXGL-1
  • HXGL-2
  • HXGL-3

Coal & biomass fired steam boiler

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1.Drum kasusun saka sheet tabung arched lan tabung spirally corrugated, kang ndadekake owah-owahan Nihan saka quasi-kaku menyang quasi-elastis, supaya minangka kanggo nyegah sheet tabung saka retak.
2.Candria minggah ditata ing sangisore gendhing.Kanthi pengaturan iki, zona banyu sing mati ing ngisor drum diilangi, lan endapan angel diilangi.Akibaté, wilayah suhu dhuwur saka drum entuk cooling sing luwih apik, lan fenomena bulge ing ngisor boiler diilangi kanthi efektif.
3. Iku nambah linuwih saka circulation banyu lan ngalangi kedadeyan saka cartridge igniter liwat ngadopsi injeksi backwater tinimbang ngarep mudhun pipo.
Desain optimal saka tabung spirally corrugated strengthens transfer panas, nyepetake suhu kanthi cepet lan nambah tingkat uap ketel.
4. Iku desain nyoto arch nang pawon sing mbenakake kondisi pangobongan, nambah fungsi bledug Mudhun ing lan nyuda emisi polutan saka ketel.
5.With sealing apik, kothak angin gampang kanggo operate lan bisa nyedhiyani angin nyoto.Akibate, nyuda koefisien keluwihan hawa lan nambah efisiensi termal boiler.
6. Kanthi struktur kompak, ukuran wates sing luwih cilik tinimbang boiler volume sing padha, bisa nyimpen investasi konstruksi ibukutha kanggo kamar ketel.

Kontrol Kualitas Boiler

1. Saben kumpulan bahan mentahan kudu nyedhiyani sertifikat kualitas lan pass inspeksi acak.
2. Welds wis 100% X-ray dipriksa lan qualified dening pemerintah sadurunge padha bisa mlebu ing proses sabanjuré.
3. Boiler sing dipasang kudu diuji tekanan banyu.
4.Saben ketel sing wis rampung bakal duwe sertifikat kualitas unik sing diterbitake dening departemen pemerintah.

Full-life-After-sale-Service

Layanan sawise-sale

1. Full-urip sawise-sale Service

2. Layanan Pelatihan Operasi Onsite

3. Sistem Monitoring Online

4. Layanan Instalasi lan Komisioning Insinyur Luar Negeri

5. Layanan Pelatihan.

Parameter teknis

Tabel parameter teknis boiler uap seri drum Tunggal (banyu & geni).

Model Boiler

DZL1-0.7-AII

DZL2-1.0-AII

DZL4-1.25

-AII

DZL6-1.25-AII

DZL10-1.25

-AII

Penguapan Rated (t / h)

1

2

4

6

10

Tekanan uap nominal (MPa)

0.7

1.0

1.25

1.25

1.25

Rated Suhu Uap ()

171

184

194

194

194

Rated Feed Water Suhu ()

20

20

20

20

20

Area Pemanasan ()

30.5

64.2

128

190.4

364.6

Batubara sing ditrapake

Kelas II Batubara Bituminous

Area grate aktif ()

2

3.6

5.29

7.37

12.67

Konsumsi Batubara (kg/jam)

220.8

440.2

892.5

1315.8

2135.9

Suhu gas buang ()

145

138

137

135

132

Efisiensi Desain (%)

82.5

82.5

82.3

82.6

85

Bobot Angkutan Maksimum (t)

15

19.5

30.5

30 (TOP)

7.5 (Ngisor)

40 (TOP)

32 (Ngisor)

Ukuran Transport maksimum
L × W × H (m)

4.6×2.2×2.9

5.3×2.6×3.1

6.4×2.94×3.43

6.3×3.0×3.55

6.6×2.5×1.7

6.5×3.67×3.54

8.2×3.25×2.15

Instalasi Sakabèhé Dimensi
L × W × H (m)

4.7×3.3×3.4

5.3×4.0×4.2

6.4×4.5×4.5

7.2×6.6×5.03

9.4×5.8×6.1

Tabel parameter teknis boiler uap seri Drum (tabung banyu).

Model

SZL4-1.25

SZL6-1.25

SZL10-1.25

SZL15-1.25

Kapasitas (t/h)

4

6

10

15

Tekanan Rated(Mpa

1.0 1.25 1.6

Suhu uap(℃)

174 184 194

permukaan panas (㎡)

175.4

258.2

410

478.5

Konsumsi Batubara (kg/jam)

888

1330

2112

3050

Efisiensi

82%

82%

84,5%

88%

Bobot (t)

28.5

26(munggah)28(ngisor)

41(munggah)40(ngisor)

48 munggah)45 (ngisor)

Ukuran (m)

8.2*3.5*3.58

6.7*2.7*3.56(munggah)

7.5*2.7*1.9(ngisor)

8.2*3.2*3.5(munggah)

8.8*3.0*2.6(ngisor)

9.9*3.4*3.6(munggah)

10*3.3*2.6(ngisor)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan